Traveler’s guide to Bliaron (finn. Bliaronin reittiopas!)

Traveler’s guide to Bliaron is a tool for Game Masters that can be used for drawing ideas for adventures! Adventures can be looked through map either by location or symbols that represent various themes of the game. The main bulk of ideas presented in Traveler’s guide is based on original release of Bliaron – Kalthanien Perintö rpg, but various ideas have been developed much further. Some of the material is completely new, based on yet unreleased material.

Unfortunately for English readers though, the material in this release is only available in Finnish.

Finnish translation:
Bliaronin reittiopas on erityisesti pelinjohtajille suunnattu työkalu, josta voi ammentaa ideoita seikkailuihin! Kartasta voi etsiä seikkailuja joko alueen perusteella tai tutkia symboleilla merkittyjä erilaisia teemoja. Merkittävä osa seikkailuideoista pohjautuu alkuperäiseen Bliaron – Kalthanien perintö -roolipeliin, mutta ideoita on kehitetty tätä työkalua varten huomattavasti pidemmälle. Osa materiaalista on täysin uutta, ja pohjautuu julkaisemattomaan materiaaliin.

Bliaronin reittiopas

Published
Categorized as General